duminică, 12 mai 2013

Crizele adolescentine...


       Sfintele crize adolescentine, cu toti le stim , cand o lom razna ca nu mai avem ciocolata(in cazul fetelor in general) ca el/ea nu ne scrie , ca nu merge netul ca nu avem credit pe telefon, stii ,prostiile de genu.
  Dar stiti ce e cel mai aiurea? cand dintr-o prostie de genu ,in general cauzata de un anumit/a el/ea se ajunge la mult cunoscuta si practicata in ultme vreme depresia, cu toti stiim ce e aia , ce toti am avut macar o zi de depresie sau avem un prieten care tot timpul e in depresie suferind ca prostul/proasta dupa "iubirea vietii' .
  Mda, ...adolescenta....cateodata cred ca suntem cam exagerati la unele chestii , de examplu ,o buna prietena care pana acum cateva zile nu o puteai face sa se opreasca din ras si din zambit ,era starea ei naturala sa rada mereu ...acum e de nerecunoscut....numai rade, rar mai zambeste e ca o leguma, si de ce a ajuns asa? pentru ca prietenul ei s-a despartit de ea...si mai aiurea e ca s-au despartit dintr-o prostie, el a avut mai multa incredere in ce minteau unii decat in ea, oricum nu am de gand sa va plictisesc cu o poveste de genu , ideea e ca, de ce dramatizam atat? de ce ducem totul la extrem? ne complicam singuri viata , acum nu contest ,suntem oameni , avem sentimente si nu putem sa fim indiferenti dar totusi exista o limita intre a nu fi indiferent si a fi exagerat.
  Sfatul meu prietenesc, nu mai faceti atata tam tam pentru orice prostie ,viata nu e atat de complicata cum o credeti voi ;) Pace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu